Billingsfors

Centralt belägen 1 ½ planshus med stor tomt i Billingsfors!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Högsvägen 8, Billingsfors

Utgångpris
795 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
2133 Kvm
Biarea
60 Kvm
Boarea
92 Kvm

Nu finns chansen att förvärva denna välvårdade villa som har renoverats flitigt invändigt de senaste åren. Fastigheten ligger belägen på Högsvägen 8 i Billingsfors, en tomt på hela 2 133 kvm. Den stora tomten har stor potential och många möjligheter finns. Bostadshuset erbjuder en trevlig planlösning med ljusa och fräscha rum. Från vardagsrummet nås en liten uteplats i söder. Fristående garage med vidbyggd carport och förrådsutrymme. Vill man ha promenadavstånd till affären är detta ett ypperligt tillfälle! Lugnt område och nära till Laxsjön. Varmt välkomna på visning av Högsvägen 8!

 • Fastigheten erbjuder

  • Centralt belägen villa med gångavstånd till affär
  • Renoverad villa med bra planlösning
  • 3-glasfönster
  • Fristående garage med förråd och vidbyggd carport
  • Stor tomt med många möjligheter
 • Planlösning

  Entréplan

  Entré/hall – En grå trappa leder oss upp till husets vita ytterdörr. Vi kommer in i en ljus hall med laminatgolv, tapeter på väggarna och vitmålad panel i taket.

  Kök – Vidare från hallen har vi köket placerat på vänster sida. Köket är inbjudande och erbjuder gott om skåp och förvaringsutrymmen. På golvet har vi en plastmatta, på väggarna en tapet och taket består av träpanel. Utrustning: spis (Cylinda), fläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin (Bosch), kakel vid spisen och en praktisk bänkskiva. Plats för köksbord.

  Sovrum – Innanför köket har vi ett modernt och nyrenoverat sovrum placerat. Vi har laminat på golvet, tapet på väggarna med en mönstrad fondvägg och vitmålat tak. Fönster mot öster som ge ett gott ljusinsläpp.

  Vardagsrum – Åter tillbaka i hallen har vi vardagsrummet placerat rakt fram. Även detta rummet är ljust och inbjudande. Vi har ett ljust laminatgolv på golvet, ljusa tapeter och vita takskivor i taket. En murad öppen spis pryder ena hörnet i vardagsrummet, den är dock ej i bruk. Utgång till en liten uteplats med räcke i söder.

  Badrum – På entréplan finner vi även ett badrum med klinkers på golvet, kakel på väggarna och vitmålat tak. Några röda kakelplattor bryter av den annars vita kakelväggen. Utrustning: toalett, handfat, duschkabin samt golvvärme.

  Övre plan

  Hall – En bred trappa leder oss upp till husets övre plan där vi kommer upp i hallen. Hallen har plastmatta på golvet, tapeter på väggarna och vitmålat tak.

  Sovrum – Till vänster har vi ett rymligt sovrum placerat med plastmatta på golvet, tapeter på väggarna och vitmålat tak. Inbyggda garderober.

  Sovrum – Husets tredje sovrum hittar vi rakt fram ifrån hallen. Ett härligt rum med fönster mot söder. Laminat på golvet, tapeter på väggarna och målat tak. 2 större vindsgarderober.

  Källarplan

  Tvättstuga – Målad betong på golv, väggar och tak. Utrustning: tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Whirpool)

  Pannrum – Målad betong på golv, väggar och tak. Panna Jäspi med pelletsbrännare.

  Övriga utrymmen på källarplan – Verkstad/förråd, matkällare och förvaring under trapp.

 • Övriga byggnader

  Garage – På tomten har vi ett fristående garage med gjuten platta och smörjgrop. Vidbyggd mindre carport. Förrådsdel på baksidan och jordkällare på baksidan. 

 • Renoveringar

  Tidigare ägare har bytt fönster (ca 2008), bytt träpanel (ca 2011). Bytt tak (ca 2013). Nuvarande ägare har gjort invändiga renoveringar och förbättringar de senaste åren.

 • Övriga upplysningar

  Servitut – Avtalsservitut villa mm, akt 1585-300 – 1991-05-15.

  Energideklaration – Bostadshuset har inte varit bebott det senaste året och är därmed undantaget från Boverkets krav om energideklaration.

  Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil.  

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  274 000 kr
  Tomt
  88 000 kr
  Totalt
  362 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  7
  Totalt pantvärde
  504 000 kr
 • Energi

 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  1½ planshus med källare
  Grund
  Grundmur
  Källare
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Stående träpanel (ca 2011)
  Takbeklädnad
  Betongpannor (ca 2013)
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Murad öppen spis (ej i bruk)
  Fönster
  3-glas aluminium fönster (ca 2008)
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt VA
  Uppvärmning
  Panna med pelletsbrännare
 • Driftkostnad

  Uppgifterna är uppskattade då ingen har bott i huset det senaste året. Renhållning avser årsavgiften, 97 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2 715 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  Värme
  15 000 kr/år
  El
  12 000 kr/år
  Vatten/Avlopp
  4 500 kr/år
  Sotning
  1 000 kr/år
  Renhållning
  1 176 kr/år
  Försäkring
  4 488 kr/år
  Total driftskostnad
  38 164 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Högsvägen 8, Billingsfors

Intresseanmälan till Högsvägen 8, Billingsfors

  500 tecken kvar


  Ansvarig Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: sofia.k@flink.se

  Biträdande Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: stephanie@flink.se