Sidan Södra

Familjevilla i eftertraktat bostadsområde!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Björnerudsgatan 3, Bengtsfors

Utgångpris
950 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
919 Kvm
Boarea
153 Kvm

En familjär villa i trivsamt område med utrymme för hela familjen att njuta av vardagen. Här finns tre möjliga sovrum, två rymliga sällskapsutrymmen, WC och badrum samt kök med anslutande tvättstuga. Vidbyggt till villan erbjuds ett garage samt utrymme att parkera bilarna på uppfarten. Villan ligger belägen på en solig hörntomt med körsbärsträd och vinbär som härlig växtlighet att njuta av, slå er ner på uteplatsen i väst och sippa på en god kopp kaffe och se ut över grannskapet. Björkåsens förskola ligger med enbart ett promenadavstånd på ca 250m vilket underlättar vardagspusslet, ta en avkopplande promenad längst de många naturstråk närområdet har att erbjuda, ta cykeln ner till Krutkällans badplats för ett svalkande dopp eller ett svettigt träningspass vid någon av padelbanorna i området. Varmt välkommen till Björnerudsgatan 3 och planera för framtiden!

 • Fastigheten erbjuder

  • Vidbyggt garage
  • Inkopplad fiber
  • Täljstenskamin i vardagsrummet
  • Belägenhet i familjärt bostadsområde
  • Tre möjliga sovrum och två sällskapsrum
 • Planlösning

  Entréplan

  Hall – Innanför ytterdörren i öst möter en ljus och rymlig hall med utrymme till avhängning av ytterkläderna intill ytterdörren. Rummet är inrett med praktisk plastmatta på golv, tapetserade väggar i beige nyans och vitmålat tak.

  WC – Från hallen nås en lagom stor WC utrustad med toalettstol och handfat. Utrymmet är inrett med klinkergolv, ljusa tapetserade väggar och vitmålat tak.

  Kök – Vidare in i bostaden möter det trivsamma köket upp. Köket är utrustat med spis från Elvita, spisfläkt från Electrolux, diskmaskin från Cylinda och både kylskåp och frysskåp från Siemens. Här erbjuds utrymme till matgruppen där familjen kan samlas för gemensam frukost eller effektiv läxläsning i slutet av dagen. Rummet är inrett med plastmatta på golv, tapetserade väggar med dekorativt blommönster och vita skivor i tak.

  Tvättstuga – I anslutning till köket nås tvättstugan vilket är utrustat med tvättmaskin från Husqvarna, torkskåp, varmvattenberedare från Thermia samt vattenmätare (bytt 2023). På golvet ligger en praktisk plastmatta, väggarna är tapetserade och taket har vita skivor.

  Vardagsrum – Ett socialt utrymme med plats för hela familjen, vid behov kan del av rummet delas av för att bygga ytterligare ett sovrum. Rummet erbjuder plats för soffgruppen och dess tillhörande möblemang och är utrustad med två garderober. Här tar en ståtlig täljstenskamin sin välförtjänta plats och bjuder på både värmande brasor och härlig stämning att njuta av! Rummet är inrett med laminatgolv, ljust tapetserade väggar och vita skivor i tak. Från vardagsrummet beträds en mysig altan under tak belägen i väst där man gärna slår sig ner under varma sommardagar.

  Klädkammare – En klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

  Badrum – Ett helkaklat badrum med klinkers på golv, kakel på väggarna och vita skivor i tak. Under fötterna värmer elgolvvärmen skönt under kyliga mornar och gör morgonbestyren lite mer bekväma. Badrummet är utrustat med både dusch och badkar, toalett och handfat samt erbjuder ytterligare utrymme för förvaringsmöblemang.

  Sovrum – Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här erbjuds förvaring i fem platsbyggda garderober samt utgång till trädgården i väst. Sovrummet är inrett med plastmatta på golv, tapetserade väggar och vita skivor i tak.

  Sovrum – Ett lagom stort utrymme för enkelsäng, alternativt att inreda som kontor eller lekrum. Utrymmet är inrett med plastmatta på golv, tapetserade väggar och vitmålat trätak.

  Tv-rum – I anslutning till sovrummen finns ett tv-rum där barnen med fördel kan dra sig undan för att hänga ostört med vännerna medan de vuxna huserar i det rymliga vardagsrummet. Utrymmet är inrett med plastmatta på golv, tapetserade väggar och vitmålat trätak samt inhyser en luft-luftvärmepump (ca 2010).

   

  Övre plan

  Allrum – Vidare upp på övre plan väntar ett avskilt allrum som med fördel även kan nyttjas som sovrum om behov finnes. Rummet är inrett med plastmatta på golv, tapetserade väggar och vitmålat trätak. Här hittas även ingång till det angränsande vindsutrymmet.

 • Övriga byggnader

  Garage – Ett lagom stort garage med utrymme för en bil, trädgårdstillbehör och arbetsbänk. Garaget har en ny elport, betonggolv, målade väggar och vitmålat tak. Utrymmet uppvärms med elelement och är utrustat med vatten och avlopp.

 • Övriga upplysningar

  Besiktning – Fastigheten är besiktigad, besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Friskrivningsklausul – På grund av generationsskifte säljs fastigheten med friskrivningsklausul då fullständig kännedom om fastigheten saknas.

  Fiber – Fiber finns inkopplat till fastigheten.

  Trädgård – En solig och inbjudande trädgård med körsbärsträd och vinbär.

  Eldstad – Brandskyddskontroll för braskamin, modell Tulikivi, daterad 2021-06-09 är utförd utan noteringar som föranleder vidare utredning.

  Renoveringar – Fastigheten byggdes 1976 och omkring 1984 byggdes huset ut med ytterligare utrymme på entréplan samt ett rum på övre plan. 2001 renoverades badrummet, 2004 sattes en täljstenskamin in, 2008 byttes samtliga fönster till 3-glasfönster, 2010 installerades en luft-luftvärmepump. Under 2011 fräschades köket upp med nya köksluckor, 2013 byttes samtliga snickerier ut utvändigt och 2023 byttes vattenmätaren med tillhörande fästen.

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  615 000 kr
  Tomt
  137 000 kr
  Totalt
  752 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  5
  Totalt pantvärde
  348 100 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  142 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2023-03-08)
  Energiklass
  E
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  1,5 planshus
  Grund
  Grundmur
  Gjuten betongplatta
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  tegel/träpanel
  Takbeklädnad
  Betongpannor
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Täljestenskamin
  Fönster
  3-glas och 2glas
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp.
  Uppvärmning
  Luft-luft värmepump, oljefyllda element
 • Driftkostnad

  Avgift för sophämtning avser den årliga fasta avgiften, 98 kr per tömning tillkommer. Uppvärmning med el/luft-luftvärmepump ingår under posten el. Tillskottsuppvärmning med ved ingår under posten uppvärmning. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 5640 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  Värme
  1 000 kr/år
  El
  26 836 kr/år
  Vatten/Avlopp
  8 403 kr/år
  Sotning
  487 kr/år
  Renhållning
  1 271 kr/år
  Försäkring
  5 650 kr/år
  Total driftskostnad
  43 647 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Björnerudsgatan 3, Bengtsfors

Intresseanmälan till Björnerudsgatan 3, Bengtsfors

  500 tecken kvar


  Ansvarig Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: stephanie@flink.se

  Biträdande Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: sofia.k@flink.se