Dals Långed

Gedigen villa med stor potential i ett trivsamt område!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Minnetsvägen 12, Dals Långed

Utgångpris
875 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
1077 Kvm
Biarea
75 Kvm
Boarea
109 Kvm

Varmt välkomna till Minnetsvägen 12 och detta gedigna bostadshus som omges av ett vackert naturlandskap. Bostadshuset är från 1957 och består av en 1 ½ plansvilla med källare. Här finner ni gott om utrymme och en familjär miljö. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som söker en bostad med flera garage – på källarplan finns 2 styckena garage och på tomten har vi ett fristående rymligt garage. Bergvärme finns installerad. Härligt uterum med utgång till uteplats i sydväst. Här har ni chansen att sätta er egen prägel på bostadshuset och det finns oändligt med möjligheter – missa inte detta!

 • Fastigheten erbjuder

  • Generösa ytor
  • Inglasat uterum och uteplats
  • 2 garage i källarplan samt fristående garage
  • Bergvärme
  • Beläget i ett familjärt område
 • Planlösning

  Entréplan

  Entré/hall – En stenlagd entrégång leder oss fram till husets bruna ytterdörr med glaspartier. Vi välkomnas in i entrén/hallen. På golvet har vi parkett, på väggarna en ljus tapet och taket är vitmålat.

  Kök – Till höger har vi ett ljust och ombonat kök placerat. Fönster i två väderstreck som ger ett behagligt ljusinsläpp. På golvet har vi en ljus plastmatta, på vägarna en mönstrad tapet och i taket vitmålade takskivor. Gott om skåp och förvaringsutrymmen. Från köket nås vardagsrummet. Utrustning: spis (Electrolux), fläkt, diskmaskin (Bosch) och kombinerad kyl/frys.

  Vardagsrum – I anslutning till köket finner ni husets vardagsrum som är en perfekt samlingpunkt för släkt och vänner. Här kan man umgås på en större yta med utsikt mot grannskapet och grönområdet i sydväst. På golvet har vi parkett, på väggarna en ljus mönstrad tapet och i taket vitmålade takskivor.

  Allrum/Sovrum – Vägg i vägg med vardagsrummet har vi ett rum som idag används som allrum, men som lämpar sig lika bra som sovrum. Här når ni även det inglasade uterummet i sydväst med utgång till uteplatsen. Allrummet är ljust med ljusinsläpp från sydväst. På golvet har vi laminat, ljusa panelskivor på väggarna och vitmålat tak.

  Sovrum – Mittemot allrummet har vi ett av husets sovrum placerat. Vi har laminat på golvet tapet på väggarna och vitmålade takskivor i taket. Garderober.

  Badrum – Ett häftigt badrum som drar blickarna åt sig. Våtrumsmatta på golvet, kakel + skiva med marmorimitation på väggarna och vitmålat tak. Utrustning: toalett, tvättställ, dusch och bidé.

  Ovanvåning

  Hall/allrum – Via trappen i entrén tar vi oss upp till husets ovanvåning. Där vi har ett allrum rakt fram. Vi har heltäckningsmatta på golvet samt panel på väggar och i taket. 3 fönster mot sydväst släpper in solljuset.

  Sovrum – På ovanvåningen har vi ett sovrum med laminat på golvet, en ljus tapet på väggarna och vitmålade takskivor i taket. Sovrummet har även en egen liten WC.

  Oinrett utrymme – Vi hittar även ett större oinrett utrymme på ovanvåningen som har stor potential att bli exempelvis ett rymligt sovrum.

  Källarplan

  Via trappen i hallen tar vi oss ner till huset källarplan.

  Gillestuga/hobbyrum – Ett rum som kan användas till mycket så som gästrum, hobbyrum, tonårsrum etc. Rymligt och med ljusinsläpp. Heltäckningsmatta på golvet, tapet på väggarna och vitmålade takskivor i taket.

  Pannrum – Här finns bergvärmepumpen placerad. Bastu (fungerar ej) och dusch.

  Tvättstuga – Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

  Övriga utrymmen på källarplan – Wc, matkällare, förråd samt 2 styckena garage.

 • Övriga byggnader

  Stort och rymligt fristående garage.

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och Dolda fel-försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Energideklaration – Finns

  Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil.

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  372 000 kr
  Tomt
  116 000 kr
  Totalt
  488 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  1
  Totalt pantvärde
  90 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  113 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2023-03-03)
  Energiklass
  D
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  1 1/2 planshus med källare
  Grund
  Grundmur
  Källare
  Stomme
  Betong/trä
  Bjälklag
  Fasad
  Tegel
  Takbeklädnad
  Tegel
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Fönster
  3-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
  Uppvärmning
  Bergvärme
 • Driftkostnad

  I posten el ingår uppvärmning. Under posten renhållning är 1 176 kr årsavgiften sedan tillkommer en kostnad på 97 kr per tömning. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 3 660 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  21 832 kr/år
  Vatten/Avlopp
  7 524 kr/år
  Renhållning
  1 176 kr/år
  Försäkring
  5 066 kr/år
  Total driftskostnad
  35 598 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Minnetsvägen 12, Dals Långed

Intresseanmälan till Minnetsvägen 12, Dals Långed

  500 tecken kvar


  Ansvarig Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: sofia.k@flink.se

  Biträdande Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: stephanie@flink.se