Billingsfors

Ombonad och familjär villa i Billingsfors med bergvärme och fiber!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Katterudsvägen 9, Billingsfors

Utgångpris
695 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
749 Kvm
Biarea
73 Kvm
Boarea
73 Kvm

Varmt välkomna till Katterudsvägen 9 och denna villa i mycket gott skick. Här har ni en villa som de senaste åren har genomgått löpande renovering och underhåll. Bostadshuset är byggt 1965 och består av en enplansvilla med källare. Du välkomnas in i en ljus hall, vidare till vänster har vi vardagsrummet med stora fönsterpartier mot söder. Köket är ljust och ombonat vilket är ett genomgående tema i denna bostaden. Bra med utrymmen på källarplan, däribland ett garage. Bergvärme finns installerad samt fiber. Missa inte detta tillfälle!

 • Fastigheten erbjuder

  • Renoverad och välvårdad villa
  • Praktisk villa i tegel och trä
  • Bergvärme
  • Garage i källarplan
  • Fiber
 • Planlösning

  Entréplan

  Entré/hall – Från den rymliga parkeringsplatsen tar man sig via en trapp upp till husets entré och ytterdörr. Vi kommer in i en ljus hall med plats för kläder och skor på vänster sida. På höger sida har vi gott om garderober och förvaringsmöjligheter. På golvet har vi ett ljusgrått laminatgolv, på väggarna en mönstrad tapet och taket består av vitmålade takskivor.

  Vardagsrum – Från entréhallen tar vi oss vidare till vardagsrummet som ligger på vänster sida och inrymmer ett ljust rum med mycket ljusinsläpp från de 3 stora fönstren mot söder. På golvet har vi ett laminatgolv, på väggarna en vit tapet med diskret mönster och i taket vitmålade takskivor.

  Allrum/Sovrum – Nästa rum som angränsar till vardagsrummet används idag som ett allrum men går lika bra att använda som sovrum. Här finns garderober med gott om förvaring. På golvet har vi laminatgolv, på väggarna en ljus tapet och i taket vitmålade takskivor.

  Kök – Fortsätter vi vidare ut i hallen så har vi köket på höger hand. Köket är ombonat och mysigt och här kan goda middagar lagas och avnjutas. Vi har laminat på golvet, mönstrad tapet på väggarna och vitmålade takskivor i taket. Utrustning: spis, fläkt, kombinerad kyl/frys (Whirlpool) och diskmaskin (Bosch).

  Sovrum – Ljust och luftigt sovrum som ger en avkopplande känsla. Laminat på golvet, blommig tapet på väggarna och vitmålade takskivor i taket.

  Kontor/Sovrum – Lite mindre rum som idag används som kontor men passar utmärkt som barnrum. Garderob finns. På golvet är det laminat, på väggarna mönstrad tapet och i taket vitmålade takskivor.

  Badrum – Huset badrum är centralt placerat och inrymmer wc, tvättställ och duschkabin. Vi har klinkers/mosaik på golvet, kakel (har målats om) + tapet på väggarna och vitmålat tak.

   

  Källarplan

  Via trappen intill köket tar vi oss ner till husets källarplan.

  Gästrum – I den bortre änden av källaren har vi ett gästrum placera. Vi har laminat på golvet, vitmålade väggar + tegelvägg samt vitmålat tak. Mindre förrådsutrymme.

  Tvättstuga – Angränsande till gästrummet ligger husets tvättstuga med klinkers på golvet, delvis kaklade och målade väggar samt vitmålat tak. Utrustningen består av tvättmaskin och torktumlare. Hundbadet ingår ej.

  Pannrum – Här finns bergvärmepumpen (Fighter) placera. Målad betong på golv, väggar och tak.

  Garage – Garage i källarplan med plats för 1 bil. På tomten/infarten finns bra med parkeringsutrymmen.

  Övriga utrymmen på källarplan – Wc, matkällare och diverse förrådsutrymmen.

 • Övriga upplysningar

  Renoveringar

  Nuvarande ägare har grävt ut och anlagt en större parkering. Dragit om diverse elledningar samt monterat automatsäkringar med jordfelsbrytare. Haft en stor service på bergvärmepumpen. Renoverat gästrum på källarplan. Löpande renoveringar såsom nya golv, tapeter och målning. Mycket trädgårdsarbete med tomten med mera. Bytt ut diverse vitvaror.

  Besiktning och Dolda fel-försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil. 

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  212 000 kr
  Tomt
  74 000 kr
  Totalt
  286 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  9
  Totalt pantvärde
  485 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  75 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd
  Energiklass
  C
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Enplanshus med källare
  Grund
  Grundmur
  Källare
  Stomme
  Betong/trä
  Bjälklag
  Fasad
  Tegel samt träpanel
  Takbeklädnad
  Betongtegel
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Fönster
  3-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
  Uppvärmning
  Bergvärme
 • Driftkostnad

  I posten el ingår uppvärmningen. Kostnaden är uppskattad – förbrukningen ligger på 9 935 kWh/år. Renhållningsavgiften avser årsavgiften, 97kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2 145 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  19 500 kr/år
  Vatten/Avlopp
  6 000 kr/år
  Renhållning
  1 176 kr/år
  Försäkring
  4 747 kr/år
  Total driftskostnad
  31 423 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Katterudsvägen 9, Billingsfors

Intresseanmälan till Katterudsvägen 9, Billingsfors

  500 tecken kvar


  Ansvarig Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: sofia.k@flink.se

  Biträdande Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: stephanie@flink.se