Billingsfors

Renoverad tegelvilla på hörntomt!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Myrstigen 12, Billingsfors

Utgångpris
850 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
1312 Kvm
Biarea
64 Kvm
Boarea
96 Kvm

Varmt välkommen till denna genomtänka suterrängvilla som kräver minimalt med underhåll tack vare tegelfasad, nya 3-glas fönster i aluminium och simsbrädor i plåt! Vidare har villan nyligen dränerats med dubbla dräneringsrör och nya avloppsrör och vattenstam är nedgrävda från husväggen till vägen. Väl in i bostaden väntas en ljus och modern inredning inklusive totalrenoverat kök och badrum samt två ljusa sovrum och mysigt vardagsrum med godkänd braskassett. Bostaden uppvärms främst med pelletspanna och med tillskottsvärme från braskaminen – perfekt i en tid med ovanligt höga elpriser! Välkommen att förälska dig i denna bostad som är lika vacker som den är praktisk och lätt skött!

 • Fastigheten erbjuder

  • Renoverad bostad med nytt kök och bad
  • Nya aluminiumfönster och simsbrädor i plåt
  • Ny dränering och utbrett infart
  • Fiber inkopplad
 • Planlösning

  ÖVRE PLAN

  Hall – Uppför trappan vid bostadens ingång väntar denna hall som förenar rummen på våningsplanet. Här väntar en modern inredning bestående av vita tapeter och en mörk plastmatta med ett härligt mönster. Till vänster om hallen finns det gemytliga vardagsrummet beläget, till höger vilar det mindre sovrummet, och rakt framför finns det härliga köket med matplats. Vidare finns en praktisk garderob med skjutdörrar.

  Kök – Några korta steg från hallen vilar husets hjärta – köket! Ett fantastiskt kök med ett naturligt ljusinsläpp från två väderstreck som verkligen lyfter inredningen. Detta fullutrustade kök erbjuder stora praktiska arbetsytor, vilket kommer att göra matlagningen till en fröjd. Köksutrustningen är bestående av kylskåp och frys från LG, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin samtliga från Bosch, samt fläkt från Thermex, och induktionshäll. Inredningen är utgörs av en mörk plastmatta med häftigt motiv och tapeter i kombination med vitt kakel på väggarna.

  Vardagsrum – Detta stora sällskapsutrymme väntar på att familjen ska samlas inför fredagsmyset framför den öppna spisens vackra lågor. Vardagsrummet erbjuder en modern inredning med klassiska inslag! På väggarna finns ljusgrå målade tapeter, vitmålat tak samt ett klassiskt genomgående parkettgolv.! I övrigt finns utgången till den gemytliga altanen med plasttak i söderläge.

  Sovrum – Det mindre sovrummet får ljusinsläpp från fönster i öster och är inrett med en plastmatta i ljust trämotiv, vitmålat tak samt tapeter i mörkare ton. Utrymmet är utrustat med tre garderober för kläd- och övrig förvaring.

  Badrum – Det fräscha badrummet har totalrenoverats inklusive stambyte, förstärkning av bjälklaget och nytt ytskikt bestående av våtrumstapeter/matta i neutrala toner, ny toalettstol och ny badrumsinredning. Badrummet är utrustat med el-golvvärme och duschhörn med infällbarglasdörr.  

  Sovrum – Villans största sovrum är belägen bredvid badrummet i bostadens sydvästar hörn.  Sovrummet har renoverats med laminatgolv i silverek, ljusa tapeter med modern fondvägg och vitmålat tak. Rummet erbjuder plats för dubbelsängen, som ett komplement finns tre garderober belägna i sovrummet.

   

  ENTRÉPLAN

  Hall – På andra sidan av ytterdörren väntar en möblerbar hall på entréplanet. Hallen är inredd med ett stilrent klinkergolv med mörkare färg, vita skivor i tak, och ljusa tapeter på väggarna. Till höger om entrén är trappan till andra våningen och till vänster finns ett sovrum. Vidare finns en luftvärmepump installerad i hallen.

  Toalett – Ett mindre toalettutrymme utrustat med toalett och handfat. Utrymmet är inrett med målade väggar samt mörkt klinkergolv.

  Sovrum – Till vänster om entrén kan detta mysiga sovrum beträdas! Sovrummet är inrett med ett genomgående mörkt klinkergolv med vattenburen golvvärme, vita tapeter, samt vita skivor i tak. Här finns det plats för skrivbordet och enkelsängen, varför inte nyttja det som ett gästrum?

  Förråd

  Tvättstuga – Tvättstuga vilken inhyser tvättmaskin, torktumlare och diskho.

  Pannrum – Pannrummet är utrustat med pelletsbrännare med fjärrstyrning och varmvattenberedare. I utrymmet finns vattenmätaren som är nyligen bytt av Bengtsfors kommun.

  Garage med källaringång.

 • Renoveringar

  2016 – Dränering runt huset med dubbla dräneringsrör, montage av platonmatta och spolventiler. Lag nytt grus i infart/parkeringen i samband med dränering.

  2017-2018 – Nydragen skorstensrör och installation av braskasett.

  – Totalrenovering av kök, inklusive stambyte, nya elledningar/kontakter och uttag samt jordfelsbrytare, ny köksinredning och nya vitvaror.

  Total renovering av badrummet inklusive förstärkning av bjälklaget, nytt ytskick, ny inredning och nya elledningar/kontakter.

  Nytt huv på skorsten och nya simsbrädor i plåt.

  Bytt till nya 3-glas fönster med aluminium.

  Nytt av avloppsrör från huset till vägen och bytt av vattenmätare.

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och Dolda fel-försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Fiber installerad.

  Eldstäder – Enligt sotarprotokoll daterat 2017-12-08 finns godkänd braskasett. Enligt sotarprotokoll daterat 2020-05-04 utfördes brandskyddskontroll på värmepanna utan notering.

  Robotgräsklippare

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  395 000 kr
  Tomt
  86 000 kr
  Totalt
  481 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  2
  Totalt pantvärde
  616 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  247 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2014-03-18)
  Energiklass
  G
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Suterräng
  Grund
  Grundmur
  Betong
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Tegel
  Takbeklädnad
  Betongtegel
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Braskasset (2017-2018) – dragit nytt skorstensrör.
  Fönster
  3-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp.
  Uppvärmning
  Pellets och luft-luftvärmepump. Separat varmvattenberedare.
 • Driftkostnad

  Renhållning avser årsavgiften, 95 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 3608 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  Värme
  4 000 kr/år
  El
  14 253 kr/år
  Vatten/Avlopp
  6 699 kr/år
  Sotning
  551 kr/år
  Renhållning
  1 176 kr/år
  Försäkring
  5 371 kr/år
  Total driftskostnad
  32 050 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Myrstigen 12, Billingsfors

Intresseanmälan till Myrstigen 12, Billingsfors

  500 tecken kvar

  Ansvarig Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: stephanie@flink.se

  Biträdande Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: sofia.k@flink.se