Kvarnviken

Stuga vid skogskanten med bekvämligheter!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Kvarnviken Osterud 3, Bengtsfors

Utgångpris
750 000 kr
Antal rum
2
Tomtarea
1965 Kvm
Boarea
47 Kvm

Med enskilt läge vid skogskanten i Kvarnviken ligger denna mysiga stuga med moderna bekvämligheter! Bostaden är byggd på 70 talet och består av 47 välplanerade kvadratmeter i ett plan. Stugan utmärker sig som bekvämt fritidshus men även kan fungera som permanentbostad för den mindre familjen. Här finns flera moderniteter såsom djupborrad brunn, renoverat badrum, diskmaskin och nyinstallerad vedkamin. Vidare finns en härlig, soldränkt altan med praktiskt tak. Bostaden vilar på en stor tomt om hela 1965 m2 med närhet till skog och bara 1 kilometers promenad till sjön Lelång. Flera badmöjligheter finns i området. Varm välkommen på visning!

 • Fastigheten erbjuder

  • Trevlig bostad till fritids- eller permanentboende
  • Lantligt läge
  • Djupborrad brunn
  • Renoverat badrum
 • Planlösningen

  Hall – Välkommen in till denna praktiska hall som slussar vidare in till bostaden. Hallen är inred med laminatgolv, bröstpanel målad i vit lasyrfärg, vitmålade vävtapeter och vitmålade träpaneler i tak. Intill hallen finns ett praktiskt förråd med varmvattenberedare och avstängning till vattensystemet.

  Badrum – Badrummet renoverades 2017 med fräscha våtrumstapeter och matta i ljusa, neutrala färger. Badrummet är utrustat med toalett, handfat och dusch samt paxfläkt.

  Sovrum – Det ljusa rummet är belägen vid stugans östra gavel med härlig utsikt över skogen. Idag är rummet möblerat med två enkelsängar men möbleringen kan ändras till dubbelsäng eller även tll vångsänger med enkelhet. Inredningen består av laminatgolv i gråa nyanser, vitmålade vävtapeter på väggarna och vitmålade träpaneler i tak.

  Storstuga – Välkommen in till stugans hjärta, det härliga vardagsrummet med kök. Här strålar solen in genom fönster i söder och väster medan den lugna skogen kan skådas genom fönstret ovanför diskbänken i norr. Köket är belägen vid långsidan i norr och består av stilren inredning i vitt med kyl/frys, diskmaskin (ny år 2021), spis (ny 2020) och fläkt. I hörnet vilar den godkända braskaminen som monterades in år 2017. Vidare finns gott om plats till såväl köksbord som soffgrupp. Inredningen består av nylagt laminatgolv, bröstpanel och vitmålade vävtapeter på väggarna samt vitmålade träpaneler i tak.

  Rum – Längst stugans västra gavel finns ett rum öppet intill storstugan. Rummet är inrett med liknande inredning som i det stora rummet och fungerar utmärkt som vardagsrum, TV-hörna eller som gästrum.

 • Övriga byggnader

  Fristående förråd – Det oisolerade förrådet är byggt av trä med plåttak. Ström finns inkopplad. Utrymme finns till trädgårdsredskap.

  Enklare vedbod – Veden kan lämnas kvar till nästa ägare.

 • Övriga upplysningar

  Möbler och redskap – Säljarna kan tänka sig lämna kvar en del möbler och redskap enligt överenskommelse.

  Ved – Säljarna kan tänka sig lämna kvar den veden som finns på fastigheten.

  Eldstäder –Besiktningsprotokoll för installation av braskaminfabrikat Morsö 6143 på bottenvåning daterat 2017-11-22. Inga brister är noterade vid okulär kontroll. Sotad år 2020.

  Byggår – Enligt Skatteverkets taxeringsuppgifter är huset byggt 1970 men enligt ägarens uppgifter ska huset vara byggt 1984.

  Energideklaration – Fastigheten har använts för mindre än 4 månader per år och är därmed undantagit från Boverkets krav om energideklaration.

 • Servitut

  Officialservitut väg vattentäkt, Förmån
  1560-111 – 1

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  184 000 kr
  Tomt
  135 000 kr
  Totalt
  319 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  0
 • Energi

  Status (energideklaration)
  Behövs ej
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Fritidshus
  Grund
  Grundmur
  Torpargrund
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Trä
  Takbeklädnad
  Plåt
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Vedkamin
  Fönster
  2-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Borrad brunn. Enskilt avlopp.
  Uppvärmning
  Direktverkande el, vedkamin
 • Driftkostnad

  Uppvärmning ingår i kostnaden för el. Renhållning avser årsavgiften, 97 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2 393 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  10 700 kr/år
  Vatten/Avlopp
  1 029 kr/år
  Sotning
  541 kr/år
  Renhållning
  1 176 kr/år
  Försäkring
  2 207 kr/år
  Total driftskostnad
  15 653 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Kvarnviken Osterud 3, Bengtsfors

Intresseanmälan till Kvarnviken Osterud 3, Bengtsfors

  500 tecken kvar

  Ansvarig Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: stephanie@flink.se

  Biträdande Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: sofia.k@flink.se