Sidan Södra

Trivsam familjevilla i eftertraktat område!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Sulfitgatan 3, Bengtsfors

Utgångpris
1 500 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
1089 Kvm
Boarea
129 Kvm

I det stilla och familjevänliga området vid Sulfitgatan väntar nu denna trivsamma och hemtrevliga enplansvilla på ny ägare. Här erbjöds tre sovrum, stora sällskapsytor och gott om förvaringsmöjligheter; en fantastisk plats för familjen att trivas gott. Till bostadshuset följer även ett fristående garage med förråd, stor grusad parkeringsplats och en robotgräsklippare som sköter gräsklippningen så köparen får tid över till annat. Fastigheten är utrustad med fiber och uppvärms med frånluftsvärmepump. Ca 200 meter från fastigheten nås Lelång och den mysiga badplatsen Krutis. Varmt välkomna på visning och planera för framtiden!

 • Fastigheten erbjuder

  • Inkopplad fiber
  • Robotgräsklippare
  • Sjövatten
  • Mysigt uterum med anslutande altan
  • Ca 200m till sjön Lelång och badplatsen Krutis
 • Planlösning

  Entréplan

  Hall – Innanför ytterdörren placerad på bostadens östra långsida beträds en ljus och trivsam hall med goda möjligheter för upphängning av ytterkläder, sittplats och övrig förvaring. Rummet är beklätt med praktiskt klinkergolv, en kombination av vitmålade vävtapeter tillsammans med ljust mönstrade tapeter och vita skivor i tak.

  Vardagsrum – På vänster hand om hallen hittas ett stort och ljust vardagsrum med gott om utrymme för flera möblemang. Här kan familjen koppla av framför en bra film eller vännerna bjudas på middag vid ett större matbord med plats för många. Rummet får ljusinsläpp från både mindre fönster i söder samt stort burspråk i öst. Vardagsrummet är inrett med klassiskt parkettgolv, vita tapeter och vita skivor i tak vilket erbjuder en neutral grund att låta inredningen sätta prägel på rummet.

  Kök – Rakt fram från hallen beträds det ljusa och rymliga köket. Här erbjuds gott om plats för en större matgrupp, bra förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt vidare utgång till ett mysigt uterum i väst. Köket är utrustat med kylskåp från Elektro Helios (ca 2017), frysskåp från Elektro Helios (ca 2017), diskmaskin från Miele, spis och köksfläkt. Rummet är inrett med laminatgolv, vitmålade vävtapeter, bröstpanel och vita skivor i tak. Köksinredningen består av klassiska vita luckor med silvriga beslag, mörkgrå bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd.

  Uterum – Utanför köket väntar ett härligt uterum med god möblerbarhet och vidare utgång till rymlig altan i sydväst. Här kan sällskapet med enkelhet röra sig in under kyliga sommarkvällar eller ta tillvara på möjligheten att förlänga årstiderna under vår och höst. Uterummet byggdes 1999 och är inrett med klinkergolv, vita panelväggar och vitt paneltak.

  Altan – Med en behaglig doft av syren, solens värmande strålar och utsikt över det stilla skogspartiet i väst erbjuds fina möjligheter för en fridfull stund av avkoppling på altanen. Här kan barnens lek i trädgården överskådas med enkelhet, den lättskötta tomten om 1089 kvadratmeter bjuder på utrymme för odlingar, vackra blommor att fylla vaserna med under säsongen och en stor parkeringsplats med utrymme för flera bilar.

  Sovrum 1 – Tillbaka in i bostadshuset och mot det första sovrummet vilket ligger beläget innanför köket. Här finns utrymme för enkelsäng, skrivbord och förvaringsmöblemang. Ett utmärkt utrymme för barn eller att nyttja som kontor för att få jobba ostört. Rummet är inrett med laminatgolv, vävtapeter målade i en behagligt grå nyans vilket kombineras med mönstrade tapeter i matchande färgställning och vita skivor i tak. Rummet är utrustat med två garderober.

  Sovrum 2 – Vidare genom den korridor som ansluter till entréhallen hittas bostadens andra sovrum. Utrymmet nyttjas idag som kontor men kan med enkelhet även möbleras med enkelsäng. Rummet är utrustat med två garderober och vidare inrett med laminatgolv, bruna tapeter och vita skivor i tak.

  Sovrum 3 – Bostadens sista sovrum ligger belägen i fastighetens nordvästra hörn och erbjuder en utsikt över intilliggande skogsparti. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng, är utrustat med fyra garderober och är beklätt med ljus plastmatta, gröna tapeter och vita skivor i tak.

  Tvättstuga – Vidare beträds en lagom stor tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter och utgång till parkeringen i norr. Rummet är inrett med plastmatta på golv, målade vävtapeter och vita skivor i tak samt är utrustat med tvättmaskin från Cylinda, tvättho, torkskåp (ur funktion), tre garderober samt frånluftsvärmepump från IVT (ca 2004-2005).

  Badrum – Rymligt badrum som är utrustat med både badkar och dusch. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i stor kommod samt utrymme för fristående förvaringsmöblemang, badrummet är även utrustat med vägghängd toalett. Rummet är inrett med våtrumsmatta på golv och väggar samt vita skivor i tak.

  Klädkammare – I anslutning till entréhallen erbjuds goda förvaringsmöjligheter i den intilliggande klädkammaren. I utrymmet återfinns även centraldammsugaren.

 • Övriga byggnader

  Garage – På tomtens nordvästra del, i anslutning till den stora grusade parkeringsplatsen, hittas ett rymligt garage med förrådsdel. Garaget erbjuder plats för en bil, arbetsbänkar samt gott om utrymme till förvaring. Garaget är uppfört på oisolerad betongplatta med isolerade väggar och betongtegeltak.

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och dolda fel-försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Fiber – Fiber finns inkopplat till fastigheten.

  Robotgräsklippare – Säljarna kan tänka sig att kvarlämna robotgräsklipparen vid försäljning.

  Sjövatten – Sjövatten finns draget till fastigheten och är utmärkt för exempelvis trädgårdsbevattning.

  Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil.

  Bostadens yta – Enligt Skatteverkets taxeringsuppgifter är boytan 114 m2. Säljaren har dock mätt upp huset till 129 m2. Det tillbyggda uterummet på 15,75 m2 är inte medräknat i taxeringsuppgifterna. Uterummet uppvärms året runt och det står öppet mellan köket och uterummet.

  Markiser – Markiser finns vid fönstren på baksidan huset. Inköpta ca 2019.

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  629 000 kr
  Tomt
  143 000 kr
  Totalt
  772 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  5
  Totalt pantvärde
  1 045 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  141 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2022-06-01)
  Energiklass
  E
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Enplanshus
  Grund
  Grundmur
  Krypgrund
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Trä
  Takbeklädnad
  Betongpannor
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Fönster
  3-glas
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp.
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump
 • Driftkostnad

  Uppvärmningskostnaden ingår i kostnaden för el. Renhållning avser årsavgiften, 97 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 5790 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen. Samfällighet avser sjövatten.

  El
  30 800 kr/år
  Vatten/Avlopp
  9 031 kr/år
  Samfällighet
  500 kr/år
  Renhållning
  1 176 kr/år
  Försäkring
  5 000 kr/år
  Total driftskostnad
  46 507 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Sulfitgatan 3, Bengtsfors

Intresseanmälan till Sulfitgatan 3, Bengtsfors

  500 tecken kvar

  Ansvarig Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: stephanie@flink.se

  Biträdande Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: sofia.k@flink.se