Billingsfors

Trivsamt enplanshus i Billingsfors!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Almvägen 9, Billingsfors

Utgångpris
395 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
998 Kvm
Biarea
5 Kvm
Boarea
106 Kvm

På lugna och stillsamma Almvägen i Billingsfors hittas ett trivsamt enplanshus på insynsskyddad hörntomt mot skogen. Bostadens 111 kvadratmeter disponeras på bland annat tre sovrum, stora sällskapsytor, arbetsvänligt kök, två badrum/WC samt tvättstuga. Den lättskötta trädgården om 998 kvadratmeter erbjuder plats för odling, barnlek och möjlighet att fånga solens värmande strålar. På bostadens östra långsida hittas en rymlig altan med tak vilket är utmärkt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Precis bakom fastigheten ligger ett stort skogsområde med möjlighet till rofyllda promenader med hunden, härliga motionsturer och chans att kanske beskåda ett djur eller två. Varmt välkomna på visning!

 • Fastigheten erbjuder

  • Tre sovrum
  • Altan med tak
  • Lugn hörntomt vid skogsområde
  • Nytt plåttak ca 2006/2007
 • Planlösning

  Entréplan

  Hall – Välkommen in i fastigheten på Almvägen 9! Innanför ytterdörren möter en större hall med goda förvaringsmöjligheter till ytterkläderna. Rummet är inrett med laminatgolv och vitmålad bröstpanel som kombineras med beigea tapeter. I rummet hittas proppskåp och luft-luftvärmepump.

  Badrum – Ett större badrum med äldre våtrumsmatta på golv och väggar samt vita skivor i tak. Badrummet är utrustat med badkar, handfat, bidé och toalettstol.

  Sovrum 1 – Vidare in i bostaden hittas det första sovrummet, ett lagom stort utrymme för enkelsäng och förslagsvis skrivbord eller övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med ljust laminatgolv, vita tapeter och vitmålat trätak. Från rummet nås en mindre klädkammare.

  Sovrum 2 – Bostadens andra sovrum erbjuder även detta plats för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med ljust laminatgolv, ljusgrå tapeter och vita skivor i tak. Sovrummet är utrustat med två garderober för goda förvaringsmöjligheter.

  Vardagsrum – Innanför tidigare nämnt sovrum hittas det trevliga vardagsrummet med plats för den större soffgruppen. Genom stort fönsterparti i väst sprids behagligt dagsljus in i rummet och här erbjuds även vidare utgång till trädgården på bostadens baksida. Vardagsrummet är inrett med laminatgolv, ljusa tapeter och trätak.

  Sovrum 3 – Vidare beträds bostadens tredje och sista sovrum vilket är det största av de nämnda. Här erbjuds gott om utrymme för dubbelsängen och förvaringsmöjlighet i två platsbyggda garderober. Rummet är inrett med laminatgolv, beigea tapeter och trätak.

  Matrum – Beläget mitt emellan tidigare nämnt sovrum och bostadens kök hittas ett rymligt matrum. Här erbjuds plats för den större matgruppen tillsammans med vitrinskåp och övrigt önskvärt möblemang. Från matrummet nås den trivsamma altanen med enkelhet där middagsserveringen med enkelhet kan flyttas ut. Rummet är inrett med laminatgolv, ljusgröna tapeter och trätak.

  Kök – Innanför matrummet hittas ett användarvänligt kök med stora bänkytor och goda förvaringsmöjligheter. Köket är inrett med plastmatta på golv, träpanel på väggar med kaklade ytor bakom köksbänken och vita skivor i tak. Köket är utrustat med spis från Gorenje, äldre varmvattenberedare, kylskåp från UPO och frysskåp från UPO.

  WC – Tillbaka mot entréhallen nås en WC vilket är utrustad med vägghängd toalettstol samt handfat och är inredd med äldre plastmatta på golv, tapeter och vita skivor i tak.

  Tvättstuga – Vägg i vägg med WC:n hittas bostadens tvättstuga. Rummet är inrett med plastmatta på golv, målade väggar och trätak. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och utgång till uppfarten i norr.

 • Övriga byggnader

  Fristående garage – Äldre garagebyggnad i sämre skick.

 • Övriga upplysningar

  Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul på grund av generationsskifte.

  Besiktning – Fastigheten är besiktigad. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Renoveringar – Fastigheten fick nytt plåttak ca 2006–2007. Brädfodring har bytts på fastighetens södra sida. Vattenmätaren har bytts ut.

  Inventering Steneby socken – Fastigheten ingår i en kulturinventering som har gjorts i området. I Kulturhistorisk byggnadsinventering nr 56 uppges följande: ”För att områdets kulturhistoriska värden ska bibehållas ska följande bevaras: Fasadmaterial i form liggande fasspontpanel av trä, samt stående fasspontpanel på gavelrösten. Originalfönster och -dörrar i trä med stående, smalare träpanel i fasspont inunder, i den mån de finns bevarade. Flacka sadeltak och breda takutsprång på långsidorna.” 

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  262 000 kr
  Tomt
  79 000 kr
  Totalt
  341 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  5
  Totalt pantvärde
  180 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  251 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2022-05-25)
  Energiklass
  G
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Enplanshus
  Grund
  Grundmur
  Krypgrund
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Trä
  Takbeklädnad
  Plåt
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Fönster
  2-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp.
  Uppvärmning
  Oljefyllda element, luft-luft värmepump
 • Driftkostnad

  Uppvärmning ingår i kostanden för el. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 97 kr/tömning till kommer.Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2558 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  24 800 kr/år
  Vatten/Avlopp
  4 460 kr/år
  Renhållning
  1 176 kr/år
  Försäkring
  3 550 kr/år
  Total driftskostnad
  33 986 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Almvägen 9, Billingsfors

Intresseanmälan till Almvägen 9, Billingsfors

  500 tecken kvar

  Ansvarig Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: stephanie@flink.se

  Biträdande Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: sofia.k@flink.se