Billingsfors

Trivsam enplansvilla i lugnt område!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Bokvägen 6, Billingsfors

Utgångpris
400 000 kr
Antal rum
3
Boarea
79 Kvm
Biarea
5 Kvm
Tomtarea
888 Kvm

Välkommen till detta trivsamma enplanshus på Bokvägen 6, perfekt för den mindre familjen! Med sina 79 kvadratmeter erbjuder huset ett luftigt kök med matsalsdel, ett rymligt vardagsrum med vackert trägolv samt två sovrum. Fastigheten är ansluten till fibernätet och har genomgått flera förbättringar, bland annat ett nytt plåttak inklusive snöräcke 2010 och en luft-luftvärmepump från LG som installerades 2014. Tomten om 888 kvadratmeter är lättskött och erbjuder gott om utrymme för både odling och socialt umgänge med familj och vänner och ett ombonat uterum att dra sig undan till vid ostadig väderlek. Det natursköna området kring huset består av lugn och fridfull skog, idealiskt för både motion och avkoppling. Dessutom finns det fotbollsplan och gym ett stenkast bort för den aktiva att spendera sina lediga stunder vid. Inne i centrum hittar ni även matbutik och restauranger, välkommen på visning!

  • Fastigehten erbjuder

    • Inkopplad fiber
    • Nytt plåttak 2010
    • Mysig planlösning för den mindre familjen
    • Helkaklat badrum
    • Vidbyggd carport
  • Planlösning

    Hall – Innanför ytterdörren öppnar hallen upp med vidare siktlinje genom kök och uterum sen vidare ut till trädgården på villans baksida. Hallen har en ljust och stilren plastmatta, ljusa tapeter på väggarna och träpanel i tak. Ovanför ytterdörren sitter luft-luftvärmepumpen från LG (2014).

    Badrum – Med ingång från hallen nås det rymliga badrummet vilket är helkaklat i ljusa nyanser. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och toalettstol. I övrigt finns utrymme för fristående möblemang och gott ljusinsläpp sprids från fönster i söder. Rummet renoverades av föregående ägare år 2000.

    Vardagsrum – Ett lagom stort vardagsrum med utrymme för både matgrupp och soffa att ta plats. Genom de fem fönstren i söder sprids gott om dagsljus in i rummet som är inrett med trägolv, vita tapeter och ljus träpanel i tak.

    Sovrum – Villans största sovrum ligger beläget innanför vardagsrummet och erbjuder utrymme för dubbelsäng. Rummet är neutralt och klassiskt inrett med trägolv, ljusa tapeter och vita takskivor samt har fem garderober som erbjuder utmärkt förvaring. I sovrummet finns en luft-luftvärmepump från Fuji. Från fönstret kan man njuta av en rofylld vy över trädgården på baksidan av bostaden.

    Kök – Via hallen beträds det luftiga köket med gott om utrymme för den större matgruppen. Här erbjuds gott om arbetsyta för hemmakocken och utrymme till förvaring av köksmaskinerna. Köksinredningen har en vit stomme med träfärgade luckor, vitt kakel, ljus plastmatta likt den angränsande hallen, vita tapeter med ljusa ränder och träpanel i tak. I köket finns gott om plats för matgrupp och vidare utgång till inglasat uterum i norr. Köket är utrustat med fristående kylskåp och frysskåp från Electrolux, spis från Electro Helios och köksfläkt.

    Sovrum – Med ingång från köket nås bostadens andra sovrum vilket är lagom stort för enkelsäng och förslagsvis skrivbord eller kompletterande förvaringsmöblemang till de två befintliga garderoberna. Rummet är inrett med parkettgolv, tapetserade väggar och vita takskivor.

    Uterum – Ett trivsamt inglasat uterum med utrymme för matgruppen där man gärna spenderar sin tid under vår, sommar och höst. Öppna upp den glasade skjutdörren för vidare gång ut i trädgården och förena utomhus och inomhus.

    Tvättstuga – Den ljusa och fräscha tvättstugan erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och vidare utgång till carporten utanför. Utrymmet renoverades av föregående ägare omkring 2012 med ljusgrå plastmatta, vitmålade vävtapeter och vita skivor i tak. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin från Bosch och torkskåp från Cylinda.

  • Övriga upplysningar

    Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul på grund av generationsskifte då fullständig kännedom om fastigheten saknas.

    Fiber – Fiber finns draget och inkopplat i fastigheten.

    Renoveringar – Vid sitt förvärv informerades det att föregående ägare utfört följande renoveringar: 2000 – Badrum. 2004 – Ommålning av huset och byggnation av inglasat uterum. 2006 – Takbyte. 2009 – Renovering av kök inkl. vitvaror. 2010 – Byte till plåttak och snöräcke. 2012 – Renovering och ombyggnad av tvättstuga/förråd. 2014 – Installation av luft-luftvärmepump.

  • Ekonomi

    Taxeringsvärde

    Byggnad
    232 000 kr
    Tomt
    77 000 kr
    Totalt
    309 000 kr
    Taxeringsår
    2021
    Taxeringskod
    220

    Pantbrev & inteckningar

    Antal pantbrev
    4
    Totalt pantvärde
    212 500 kr
  • Energi

    Energiprestanda
    138 kWh/kvm och år
    Status (energideklaration)
    Utförd (2019-12-23)
    Energiklass
    E
  • Byggnadssätt

    Byggnadstyp
    Enplanshus
    Grund
    Grundmur
    Krypgrund
    Stomme
    Trä
    Bjälklag
    Fasad
    Trä
    Takbeklädnad
    Plåt
    Utv. plåtarbeten
    Plåt
    Eldstad
    Fönster
    2-glas
    Ventilation
    Självdrag
    Vatten och avlopp
    Kommunalt vatten och avlopp
    Uppvärmning
    2 st luft-luft värmepumpar, direktverkande el
  • Driftkostnad

    Uppvärmning ingår i kostnad för el. Elkostnaden är baserad på 7500 kWh/år. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 111 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2318 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

    El
    18 000 kr/år
    Vatten/Avlopp
    7 200 kr/år
    Renhållning
    1 495 kr/år
    Försäkring
    5 864 kr/år
    Total driftskostnad
    32 559 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Bokvägen 6, Billingsfors

Intresseanmälan till Bokvägen 6, Billingsfors

    500 tecken kvar


    Ansvarig Mäklare

    Stephanie Brodeur Flink

    Kontor: 0531-120 65

    Mobil: 076-349 25 28

    E-post: [email protected]