Om företaget

Flinks Fastighetsförmedling har varit en del av Bengtsfors sedan 1940 talet när Arvid Flink blev auktoriserade fastighetsmäklare. Arvid var mycket känd i bygden och jobbade med att upprätta bouppteckningar vilket ledde ofta till auktioner och försäljning av fastigheter.

År 2012, 3 år efter Arvids bortgång, fick familjeföretaget en ny start när Stephanie och Petter Flink återupptog namnet och registrerade det moderna Flinks Fastighetsförmedling. Sedan dess har företaget växt och förmedlat en betydande del av fastighetsaffärerna i Bengtsfors.

Företaget har även mycket erfarenhet av att förmedla komplexa uppdrag i samband med dödsbo/generationsskifte.

År 2022 firade företaget sitt 75/10 års jubileum – 75 år sedan Arvid Flink auktoriserades som mäklare och 10 år sedan Flinks Fastighetsförmedling startades i ny regi!

Stephanie Brodeur Flink

Stephanie Brodeur Flink, Fastighetsmäklare

Stephanie började sin karriär inom diplomati och internationella relationer men läste om till Fastighetsmäklare när familjen flyttade tillbaka till Bengtsfors 2011. År 2012 startade Stephanie firman Flinks Fastighetsförmedling och hon blev utsett som den mest säljande mäklaren i Bengtsfors kommun redan 2014. Vidare har Stephanie en specialistutbildning inom försäljning av skog och gårdar och hon har mycket erfarenhet av att lösa komplexa uppdrag i samband med dödsbo/generationsskifte. Utöver sitt företag verkar hon för landsbygdsutveckling och hon är ordförande för Företagarna Bengtsfors. När Stephanie får tid över njuter hon av långa vandringsturer runt om i Dalsland och är aktiv inom flera fritidsföreningar för både vuxna och barn.

Sofia Karlsson

Sofia Karlsson, Fastighetsmäklare/Mäklarassistent

Sofia har varit registrerad fastighetsmäklare och verksam i Bengtsfors/Dals Eds kommun sedan 2010. För många är fastighetsaffären den största affären i livet och att få hjälpa människor i detta stora ögonblick är ett förtroendefullt uppdrag. Sofia har ett stort engagemang och brinner för att hjälpa kunderna genom hela köp och säljprocessen. I november 2021 började Sofia på Flinks Fastighetsförmedling och glädjen att ingå i detta härliga team är stor. Att få jobba på orten som man bor och är uppvuxen i är ett stort privilegium, man har skapat ett stort kontaktnät och fått mycket god lokalkännedom genom alla verksamma år. 

Emelie Myyryläinen

Emelie Myyryläinen, Mäklarassistent

Sedan 2017 jobbar Emelie på Flinks Fastighetsförmedling som spindeln i nätet och är en del av de flesta moment som dyker upp under försäljningsprocessen. Emelie har många års erfarenhet inom butiksbranschen och har därmed både god kännedom och stort intresse kring kundservice samt har även bott och jobbat i Göteborg som inredningsstylist, där hon stylade bostäder inför försäljning. Emelie både bor och är uppvuxen i Bengtsfors kommun, vilket ger en mycket god lokalkännedom, förankring till orten och ett stort kontaktnät. Att arbeta i en miljö med mycket kundkontakt, många bollar i luften och varierande arbetsuppgifter är något som passar Emelie perfekt.

Telefon

0531 – 120 65 

E-post

[email protected]

Adress

Flinks Fastighetsförmedling
Storgatan 26
666 30 Bengtsfors