Om företaget

Flinks Fastighetsförmedling är ett företag som följer de gamla traditioner som fastställts av tidigare generationer. Företaget har återupptagit namnet som användes av Arvid Flink under mer än 50 år. Företaget har också ett nära samarbete med Flinks Advokatbyrå, som har funnits i Bengtsfors i över 30 år.

Stephanie Brodeur Flink

Stephanie Brodeur Flink, Fastighetsmäklare

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem samt en specialist utbildning inom försäljning av skog och gårdar. År 2012 startade Stephanie firman Flinks Fastighetsförmedling och hon blev utsedd till den mest säljande mäklaren i Bengtsfors kommun redan 2014 – en titel som hon behåller än idag! Stephanie är född i USA och flyttade till Sverige 2003. Hon har bott i Bengtsfors sedan flera år och utöver sitt företag jobbar hon för landsbygdsutvecklingen. Stephanie är ordförande för Företagarna Bengtsfors, styrelseledamot i Framtidsbygder Dalsland, Årjäng, Munkedal (LEADER) och styrelseledamot i stiftelsen Nyföretagarcentrum Väst. När Stephanie får tid över njuter hon av långa vandringsturer runt om i Dalsland och är aktiv inom flera fritidsföreningar för både vuxna och barn.

Sofia Karlsson

Sofia Karlsson, Fastighetsmäklare/Mäklarassistent

Emelie Myyryläinen

Emelie Myyryläinen, Receptionist/Administrativ assistent

Sedan oktober 2017 är det Emelie ni möter när ni kliver in på vårt kontor, eller pratar med när ni ringer in till oss. Emelie är i grunden utbildad inredare, men har många års erfarenhet inom butiksbranschen och har därmed både god kännedom och stort intresse kring kundservice. Emelie bor och är uppvuxen i Bengtsfors, men har även bott och jobbat i Göteborg som inredningsstylist, där hon stylade bostäder inför försäljning. Att arbeta i en miljö med mycket kundkontakt, många bollar i luften samt varierande arbetsuppgifter är något som passar Emelie perfekt.

Emelie är för tillfälligt mammaledig.

Telefon

0531 – 120 65 

E-post

info@flink.se

Adress

Flinks Fastighetsförmedling
Storgatan 26
666 30 Bengtsfors