Sälja med oss

Vi står redo att coacha er genom er försäljningsprocess. Huruvida det handlar om att sälja er älskade bostad, föräldrahemmet, fritidshuset eller skogsegendom så tar vi ert förtroende på allvar. Vårt primära fokus är att ert objekt ska säljas för högsta möjliga slutpris och att du som kund får en hög servicenivå där du känner dig trygg och säker med din affär.

Flinks Fastighetsförmedling är unik med att samtliga av våra medarbetare bor i Bengtsfors kommun vilket ger oss ett värdefullt nätverk och lokalkännedom. Dessutom har alla våra mäklare många års erfarenhet av att förmedla fastigheter i Dalsland.

Genom vår väletablerade firma får du som säljare tillgång till vårt stora kontaktnätverk inom Dalsland och till vårt internationella kundregister där vi aktivt matchar köpare med våra försäljningsobjekt.

Med oss ingår alltid fri värdering, fotografering, exponering i sociala medier, visningar, juridiska handlingar och rådgivning kring hela processen från första mötet till deklarationen.

För säljare som önskar en mer diskret försäljning erbjuder vi även en utvecklad ”off market” alternativ.

Vi erbjuder även hjälp med förenklade försäljningar där säljaren har en tilltänkt köpare men behöver hjälp med köpehandlingar och överlåtelseprocessen. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.