Skåpafors

Ta chansen att förvärva denna härliga bostad!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Kapellvägen 24, Skåpafors

Utgångpris
695 000 kr
Antal rum
5
Boarea
101 Kvm
Biarea
101 Kvm
Tomtarea
1084 Kvm

Som sista huset på en återvändsgata i Skåpafors hittar ni detta hemtrevliga boende med potential att bli ert drömhus! Här bor ni i ett lugnt område med närhet till fina skogsområden och promenadstråk. Bostadshuset består av en enplansvilla med källare och erbjuder 101 välplanerade kvadratmeter på vardera planet. På entréplanet finner vi ett ljust vardagsrum med fönsterpartier i både söder och öster, 3 styckena sovrum, mysigt kök samt renoverat badrum. På källarplan har vi gott om utrymmen, däribland en gedigen gillestuga. Trevlig trädgårdstomt som ligger i anslutning till skogen och på baksidan finns en mindre stenlagd uteplats i insynsskyddat läge. Asfalterad uppfart till det vidbyggda garaget. Varmt välkomna till kapellvägen 24!

 • Fastigheten erbjuder

  • Välplanerad enplansvilla med källare
  • 3 sovrum på entréplan
  • Badrummet renoverat 2011
  • Vidbyggt garage med asfalterad uppfart
  • Fiber
 • Planlösning

  Entréplan

  Som sista huset på högersida finner vi denna trevliga villa med byggår 1974. Bra med parkering framför garaget som asfalterades 2008. Via den plattsatta gången tar vi oss fram till en liten trappa och husets bruna ytterdörr.

  Entré/hall – Vi kommer in i en luftig hall med plats för kläder och skor på den högra sidan samt klädförvaring/garderob på vänster sida. På golvet har vi en ljus plastmatta, på väggarna tapet och i taket vitmålade takskivor.

  Vardagsrum – Till vänster finns vardagsrummet med fönsterpartier mot söder och öster. Här finns plats för både en soffgrupp att koppla av i och en matgrupp att avnjuta goda middagar vid. På golvet har vi parkett, på väggarna tapet och i taket vitt spänntak.

  Hall – En genomgående hall förbinder rummen på entréplan med varandra. På golvet har vi plastmatta, på väggarna tapet och i taket vitmålade takskivor.

  Sovrum – Första sovrummet vi kommer till är det minsta av de tre sovrummen. Vi har plastmatta på golvet, tapeter på väggarna och vitmålade takskivor i taket. Inbyggd garderob.

  Sovrum – Nästa sovrum är lite större och här har vi laminat på golvet, tapet på väggarna och vitmålade takskivor i taket. Inbyggd garderob.

  Sovrum – Sista sovrummet är det största och här finns gott om plats för en dubbelsäng. På golvet har vi laminat på väggarna tapet och i taket vitmålade takskivor. Inbyggda garderober.

  Kök – Mittemot det största sovrummet har vi köket placerat med separat matplats. Vi har plastmatta på golvet, tapeter på väggarna och vitmålade takskivor i taket. Utrustningen består av spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Köket är av mindre modell men det finns ändå gott om förvaring.

  Badrum – Vägg i vägg med köket och sovrummet finns badrummet. Badrummet renoverades 2011 och är ljust och fräscht. Utrustningen består av toalett, handfat och badkar.

   

  Källarplan

  Gillestuga – Via trappen i entréhallen tar vi oss ner till det nedre planet och husets gillestuga. Vi har laminat på golvet, tapeter på väggarna och vitmålade takskivor i taket.

  Tvättstuga – Vidare in genom källaren så har vi tvättstugan placerad i den södra delen. Vi har målat betonggolv samt målade väggar och tak. Utrustningen består av tvättmaskin och tvättho.

  Wc – Vägg i vägg med tvättstuga har vi en wc med plastmatta på golvet samt målade väggar och tak. Utrustning toalett och handfat.

  Dusch/bastu – Separat duschutrymme med våtrumsmatta på golvet, våtrumstapet på väggarna och vitmålade takskivor i taket. Ligger i anslutning till bastu.

  Hobbyrum – Ett större rum med potential. Målat betonggolv, tapeter på väggarna och vitmålade takskivor i taket.

  Snickarverkstad/förvaringsutrymme – Ett praktiskt utrymme för den som exempelvis gillar att snickra, här finns gott om utrymme och rummet ligger i anslutning till trappen som går upp till garaget. Målat betonggolv, målade väggar och trätak.

  Övriga förvaringsutrymmen – Diverse övriga förvaringsutrymmen finns på källarplan.

 • Övriga byggnader

  Garage – Vidbyggt garage med uppgång från källaren. Rymligt.

 • Övriga upplysningar

  Renoveringar

  2008 asfalterades uppfarten till garaget. 2010 omläggning av papptaket på garaget. 2011 renovering av badrummet + ny vvb. 2013 tvättning+skrapning+målning av fasaden. 2018 installation av luft/luftvärmepump.

  ­Överlåtesebesiktning – Besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren. Ej dolda fel-försäkring, då det är friskrivning.

  Friskrivningsklausul – Fastigheten köpes i befintligt skick.

  Sjöbevattning – Finns

  Fiber – Finns

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  433 000 kr
  Tomt
  131 000 kr
  Totalt
  564 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  7
  Totalt pantvärde
  228 900 kr
 • Energi

 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Enplanshus med källare
  Grund
  Grundmur
  Källare
  Stomme
  Trä/betong
  Bjälklag
  Fasad
  Sten+träpanel
  Takbeklädnad
  Betongpannor
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Fönster
  2-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
  Uppvärmning
  Direktverkande el, luft/luftvärmepump
 • Driftkostnad

  Beräknad årsförbrukning ink. uppvärmning 11004 kWh/år. Renhållning avser årsavgiften, 111 kr tömning tillkommer. Samfällighet avser sjöbevattningen. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 4 230 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  14 300 kr/år
  Vatten/Avlopp
  5 839 kr/år
  Samfällighet
  400 kr/år
  Renhållning
  1 495 kr/år
  Försäkring
  3 786 kr/år
  Total driftskostnad
  25 820 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Kapellvägen 24, Skåpafors

Intresseanmälan till Kapellvägen 24, Skåpafors

  500 tecken kvar


  Ansvarig Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: [email protected]

  Biträdande Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: [email protected]