Centrum

Tidstypiskt vinkelhus från 1960talet nära naturstråk!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Linderudsvägen 2, Bengtsfors

Utgångpris
750 000 kr
Antal rum
3
Tomtarea
1113 Kvm
Biarea
92 Kvm
Boarea
96 Kvm

Med spännande arkitektur från 1960 talet bjuder denna mysiga bostad på storslaget vardagsrum, uterum i söderläge, kök, badrum och två sovrum i våningsplanet. Bostaden är byggt i vinkel där de sociala utrymmena ligger särskilda från sovrummen. Vardagsrummet imponerar med sin höga takhöjd, parkettgolv och vacker murad spis i sann 60tals stil. Våningsplanet vilar på källaren som är uppdelad i gillestuga, pannrum, tvättstuga, wc och flera förrådsutrymmen. Utanför huset står även ett fristående garage, vedbod och växthus. Fastigheten ligger i ett trevligt område med kort gångavstånd till natur med vandringstigar, idrottsplats och förskola. Varmt välkommen på visning!

 • Fastigheten erbjuder

  • Trevligt 60talshus
  • Fiber indragen
  • Stort vardagsrum
  • Centralt läge med närhet till natur
 • Planlösning

  Övre plan

  Entré/hall – Direkt inför bostaden väntar en korridor till höger som leder till sovrummen och en korridor rakt fram vidare till kök och vardagsrum. Till vänster ligger badrummet och trappan när till källarplan.

  Hall – Direkt till höger om entrén ligger denna vältilltagna hall med gott om plats till hallmöbler samt förvaring av ytterkläder och skor. Längst bort mot ytterväggen finns en större klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. En luft-luftvärmepump finns monterad i hallen.

  Sovrum – Bostadens första sovrum erbjuder plats till dubbelsäng och är inrett med plastmatta på golvet, mönstrade tapeter på väggarna och vitmålat tak.

  Sovrum – Längst bort i korridoren finns ytterligare ett sovrum, denna med fyra inbyggda garderober. Rummet är inrett med plastmatta på golvet, modernare tapeter i blåa toner och vitmålat tak.

  Badrum – Badrummet renoverades och byggdes ut år 2012. Utrymmet är helkaklat i neutral grå/vita toner med vattenburen golvvärme. Vidare finns toalett, handfat, handdukstork, duschnisch och tvättmaskin från Bosch.

  Kök – Köket renoverades år 2012 med ändrad planlösning, nya luckor och nytt kakel på väggen. Köket är utrustat med spis från Electrolux (2023), fläkt (Cylinda), diskmaskin (Elektro-helius) samt kylskåp och frysskåp från Husqvarna (ca 3-4 år). Köket erbjuder gott om arbetsutrymmen och mysigt hörn till köksbord.

  Vardagsrum – Det omtalade vardagsrummet är belägen vid bostadens östra gavel med stora fönster i söder, öster och nord. Vidare imponerar rummet med sitt höga tak vilket skapar en härlig rymd i kombination med ljusinsläpp ifrån tre väderstreck. Rummet är inrett med parkettgolv, tapeter och träpaneler i tak och den röda tegelväggen som inhyser en öppen spis med braskasett bidrar till en härlig stämning. Luft-luft värmepump finns placerad i rummet.

  Uteplats – Med utgång från köket väntar uteplatsen i söder. Uteplatsen har trallgolv, tak av plåt och väggar med fönster runtom.

   

  Källare

  Pannrum – Utrymme till kombipanna med elpatron och oljetank. Olja har inte använts på längre tid och tanken behöver besiktigas innan den återtas i bruk.

  Tvättstuga – Utrymmet är skapat som tvättstuga dock har nuvarande ägarna flyttat upp tvättmaskinen till badrummet på våningsplanet. Här finns duschkabin och badkar. Utgång till baksidan av huset med närhet till vedbod.

  Gillestuga (f.d. garage) – Utrymmet byggdes som garage men senare byggdes om till gillestuga. Rummet är inrett med heltäckningsmatta, tapeter och träpanel i tak.

  Förråd – Vid trappan finns ett förrådsutrymme. Hyllor och skrivbord som står i utrymmen kan lämnas kvar.

  Matkällare

  Rum/förrådsutrymme

  WC – Helkakalt utrymme med toalett och handfat. WC:n byggdes till av nuvarande ägarna 2012.

  Rum – Källarrum som har använts som gästrum. Inredningen består av trägolv och tapeter på väggarna.

 • Övriga byggnader

  Fristående garage

  Vedbod

  Växthus

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och dolda fel försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Eldstäder – Sotarprotokoll daterad 2018-01-19 för braskasett Keddy, bottenvåning. Inga avvikelser noterades. Inget protokoll för kombipannan finns hos sotaren.

  Renoveringar – 2011 nytt tak, 2012 brädfodring och fönster östergavel (vardagsrum), uppfräschning och ombyggnation kök, renovering badrum, installation av toalett källarplan, ca 2018 ny brädfodring och fönster norra sidan, 2021 bytt fönster sovrum. I övrigt har 2 st. luft-luftvärmepumpar monterats och växthus placerat på tomten.

  Fiber finns indragen.

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  502 000 kr
  Tomt
  143 000 kr
  Totalt
  645 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  8
  Totalt pantvärde
  493 000 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  173 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2024-02-09)
  Energiklass
  F
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Enplanshus med källare
  Grund
  Grundmur
  Källare
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Fasad
  Trä/Tegel
  Takbeklädnad
  Plåt
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Öppen spis med kasett
  Fönster
  2-glas och 3-glas
  Ventilation
  Självdrag, fläkt badrum
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp.
  Uppvärmning
  Kombinationspanna (elpatron), 2 st. luft-luftvärmepumpar
 • Driftkostnad

  Uppvärmning ingår i kostnaden för el, beräknad årsförbruking el 20.784 kWh. Avgift för renhållning avser den fasta avgiften för sophämtning, 111 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 4.838 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  38 062 kr/år
  Vatten/Avlopp
  7 523 kr/år
  Sotning
  500 kr/år
  Renhållning
  1 495 kr/år
  Försäkring
  5 500 kr/år
  Total driftskostnad
  53 080 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Linderudsvägen 2, Bengtsfors

Intresseanmälan till Linderudsvägen 2, Bengtsfors

  500 tecken kvar


  Ansvarig Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: [email protected]

  Biträdande Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: [email protected]