Skåpafors

Villa med stor potential belägen i en härlig miljö!

Alla bilder   Planlösning   Intresseanmälan

Herrgårdsvägen 7, Skåpafors

Utgångpris
795 000 kr
Antal rum
5
Boarea
89 Kvm
Biarea
120 Kvm
Tomtarea
1350 Kvm

Varmt välkomna till Herrgårdsvägen 7 i Skåpafors och denna 1950-tals villa belägen i en naturskön miljö med utsikt över hästhagar och Laxsjön. Här kan man med fördel slå sig ner i det inglasade uterummet med en kopp kaffe och blicka ut över det fridfulla landskapet med hästar som betar och sjön som glittrar. Bostadshuset erbjuder en välplanerad villa som har stor potential att bli ert drömhus! Den solrika tomten erbjuder en härligt trädgårdstomt med fruktträd och bärbuskar samtidigt som möjligheten att utveckla den ännu mer finns. Fastigheten är belägen ca 5 km från Bengtsfors affärscentrum. Varmt välkomna på visning!

 • Fastigheten erbjuder

  • Ett fantastiskt läge omgiven av vacker natur
  • Enplanshus med källare, 5 ROK.
  • Inglasat uterum mot söder
  • Utsikt över Laxsjön
  • Beläget ca 5 km från Bengtsfors
 • Planlösning

  Den asfalterad uppfart leder oss fram till parkeringen invid huset. Via det inglasade uterummet i söder tar vi oss fram till husets ytterdörr.

  Entré/hall – Via dubbeldörrar kommer vi in i entréhallen med plats för kläder och skor på vänster sida. På golvet har vi plastmatta, på väggarna panelskivor och i taket vitmålade takskivor. Här finns en luft/luftvärmepump placera som bidrar till minskade uppvärmningskostnader.

  Vardagsrum – Till vänster kommer vi till bostadens vardagsrum med fönsterpartier mot söder och väster. Här finns en murad öppenspis placerad (ej kontrollerad). På golvet har vi ett gediget trägolv, på väggarna tapet och taket är ett målat spänt tak.

  Matsal – Innanför vardagsrummet ligger nästa rum som lämpar sig bra för en matsalsmöbel då det ligger i anslutning till köket. På golvet har vi samma trägolv som i vardagsrummet, på väggarna tapet och taket är ett målat spänt tak.

  Kök – Nästa rum är köket som beträds via en avskärmande dörr med glaspartier. Köket har gott om skåp och avlastningsytor. Utrustningen består av spis, fläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. På golvet har vi plastmatta på väggarna tapet och i taket panel. Dörröppning även ut till hallen.

  Sovrum – Vägg i vägg med köket mot öster hittar vi ett av två sovrum på entréplan. Rummet används idag som tv-rum. På golvet har vi ett slipat trägolv, på väggarna tapet och i taket målat spänt tak. Gott om förvaring/garderober.

  Sovrum – Det andra sovrummet är placerat med utsikt mot söder. Vi har plastmatta på golvet, tapeter på väggarna och i taket målat spänt tak. Garderober.

  Badrum – Badrummet som nås via hallen har våtrumsmatta på golvet, våtrumstapet på väggarna och träpanel i taket. Utrustningen består av toalett, handfat och dusch.

  Källarplan

  Gillestuga – Via trappen i hallen på entréplan tar vi oss ner till källarplanet. Till höger har vi en större gillestuga med trägolv, väggar av panelskivor och i taket vitmålade takskivor.

  Tvättstuga – Större utrymme med betonggolv, panel på väggarna och målat betongtak. Utrustningen består av tvättmaskin, tvättho samt varmvattenberedare.

  Förrådsutrymmen – Flera förrådsutrymmen i olika storlekar.

 • Övriga upplysningar

  Besiktning och dolda fel försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

  Eldstäder – Sotarprotokoll/brandskyddskontroll för värmepanna fastbränsle, fabrikat Egor V25F daterad 2024-02-07 finns utan noteringar som föranleder vidare utredning.

  Radon – Protokoll från en korttidsmätning från 2016-04-27 finns att tillgå hos mäklare.

  Mindre läckage – Det kan komma några droppar vatten via ventilationen i badrummet vid kraftigt regn.

  Sjöbevattning – Finns

 • Ekonomi

  Taxeringsvärde

  Byggnad
  293 000 kr
  Tomt
  137 000 kr
  Totalt
  430 000 kr
  Taxeringsår
  2021
  Taxeringskod
  220

  Pantbrev & inteckningar

  Antal pantbrev
  2
  Totalt pantvärde
  37 600 kr
 • Energi

  Energiprestanda
  110 kWh/kvm och år
  Status (energideklaration)
  Utförd (2024-05-02)
  Energiklass
  D
 • Byggnadssätt

  Byggnadstyp
  Enplanshus med källare
  Grund
  Grundmur
  Källare
  Stomme
  Trä/betong
  Bjälklag
  Fasad
  Eternit
  Takbeklädnad
  Plåt
  Utv. plåtarbeten
  Plåt
  Eldstad
  Murad öppenspis (ej kontrollerad)
  Fönster
  2-glas
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
  Uppvärmning
  Kombipanna ved/el och luft/luftvärmepump
 • Driftkostnad

  Beräknad årsförbrukning för hushållsel ca 5 493 kWh/år. Då säljaren har eldat med ved, tillkommer kostnaden för ved. Renhållning avser årsavgiften, 111 kr tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 3 225 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

  El
  8 500 kr/år
  Vatten/Avlopp
  7 356 kr/år
  Sotning
  1 000 kr/år
  Renhållning
  1 495 kr/år
  Försäkring
  4 540 kr/år
  Total driftskostnad
  22 891 kr/år

Dokument

Planlösning

Bilder

Karta

Herrgårdsvägen 7, Skåpafors

Intresseanmälan till Herrgårdsvägen 7, Skåpafors

  500 tecken kvar


  Ansvarig Mäklare

  Sofia Karlsson

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 073-532 94 23

  E-post: [email protected]

  Biträdande Mäklare

  Stephanie Brodeur Flink

  Kontor: 0531-120 65

  Mobil: 076-349 25 28

  E-post: [email protected]